må-fre 10-19, lör 10-15 | 08-661 59 22 | Linnégatan 28

fagr

Välkommen till vår härliga salong på Linnégatan, mitt i hjärtat av Östermalm! Här finns frisörer, hudterapeuter och nagelskulptörer med många års erfarenhet och bred kunskap. Vi hoppas du känner av den sköna, avslappnade stämningen när du kommer in till oss – vi står redo att ta fram ditt fagraste jag!

behandlingar prislista

HÅR

NAGLAR

lpg massage

LPG Edormologie är en helt naturlig, icke-kirurgisk metod för kroppsskulptering. En mekanisk bindvävsmassage som stimulerar huden till cellförnyelse och på så sätt slätar ut och stramar upp huden.  LPG boostar också hudens produktion av elastin och kollagen, vilket ger en tajtare, slätare och mer elastisk hud. Den kan användas både på kropp och ansikte.

Covid 19-info   Vi följer naturligtvis FHMs råd och anvisningar. Här på salongen spritar vi och är extra noga med städ och hygienrutiner just nu. Vi ber dig komma frisk & kry utan sällskap till din behandling. Just nu lättar vi på reglerna ang ombokningstiden och känner du dig krasslig hjälper vi dig gärna att boka om din tid. Vi ses, välkommen!