hem / hud

lyxiga hudvårdsbehandlingar

hos fagr

Välkommen in till en härlig behandling som hjälper din hud och hy till ett riktigt lyft! Här finns ett brett utbud att välja på; en klassisk ansiktsbehandling eller varför inte unna dig en lyxig askungebehandling med massor av lyster och glow som effekt. Osäker på vad som passar dig? Här kan du få tips och råd, tillsammans bestämmer vi vad som passar bäst för just dig idag. Har du ont om tid och kanske känner du för en enklare behandling? Prova gärna då en superhärlig, glow-behandling med produkter från Exuviance.

Har din hud högsta prio? På Salong Fagr erbjuder vi även exklusiva Antiage Powerlift-behandlingar, Microneedling, MesoDuo, retinolbehandlingar. Paketerbjudanden finns för våra Microneedling-behandlingar, se nedan.

lyxbehandlingar - paket

Microneedling by Mimass – Ansikte
Microinjectorn jobbar på i stort sett samma sätt som microneedling, med vissa skillnader; den eldrivna pennans nålar går att variera i djup, vilket innebär att man kan jobba väldigt nära ögonen tex och anpassa nåldjup beroende på vad huden kräver på olika ställen. Microneedlingen stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet och jämna ut rynkor, fina linjer, minskar pigmentering och gör tunn hud lite tjockare. För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 ggr, med ca 1 månad mellan behandlingarna. Produkter från Cliniccare som är effektiva och högkvalitativa är det enda som används. Behandling ca 45 min.
1 tillfälle – 2.295 kr
3 tillfällen – 5.900 kr
6 tillfällen – 11.000 kr

Microneedling by Mimass – Ansikte, Hals, Decolltage
Tillvägagångssätt som ovan. Behandling ca 60 min.
1 tillfälle – 2.600 kr
3 tillfällen – 7.000 kr

Anna Ståler

leg hudterapeut

Jag som tar hand om dig heter Anna Ståler och är diplomerad hudterapeut och medlem i SHR – Svenska Hudterapeuters Riksorganisation. I mina ansiktsbehandlingar använder jag mig endast av varumärken och produkter som jag själv använder dagligen och som ger synbara resultat.
Hos mig kan du boka in allt från underbara ansiktsbehandlingar till effektiva AHA-kurer. Välkommen!