hem / lpg

lpg massage

ansikte & kropp

LPG Endermologie är en världsledande teknik som funnits på marknaden i över 30 år. Det är en helt naturlig, icke-kirurgisk metod för kroppsskulptering. En mekanisk bindvävsmassage som stimulerar huden till cellförnyelse och på så sätt slätar ut och stramar upp huden. LPG boostar också hudens produktion av elastin och kollagen vilket ger en mer tajtare, slätare och mer elastisk hud. Massagen kan användas både på kropp och ansikte.

LPG Endermologie används inom skönhet, sport/fitness och fysioterapi/medicin. Det finns idag flera vetenskapliga studier som visar på god effekt. För optimalt resultat bör man genomföra 1-2 behandlingar i veckan tills önskat resultat uppnåtts. Vi erbjuder kurer på 7 eller 15 behandlingstillfällen. Efter avslutad kur rekommenderar vi att du följer upp med en underhållsplan för att bevara dina resultat, ungefär 1 gång i månaden.

Effekter av LPG Endermologie

Lina Schödin

lpg behandlingar

Covid 19-info   Vi följer naturligtvis FHMs råd och anvisningar. Här på salongen spritar vi och är extra noga med städ och hygienrutiner just nu. Vi ber dig komma frisk & kry utan sällskap till din behandling. Just nu lättar vi på reglerna ang ombokningstiden och känner du dig krasslig hjälper vi dig gärna att boka om din tid. Vi ses, välkommen!